Cum se joaca la Loto Polonia Multi?

Mai jos, vă vom răspunde la cum se joacă la Loto Polonia Multi, și așteptăm orcice completări. Loto Polonia Multi 20/80 face parte din categoria loteriilor internaționale și se poate juca la principalele case de pariuri.

Este ca la sport, doar ca nu pariezi ca Steaua va bate pe Chelsea sau ca Vettel câștiga marele premiu al Turciei, ci ca bila 13 va fi printre cele extrase la loteria din Polonia, de exemplu

Accesați pagina pentru cote, unde vă puteți orienta să pariați la casele de pariuri ce oferă cât mai mult.

La Loto Polonia Multi 20/80, extragerile sunt de 2 ori pe zi, la ora 15:00 și respectiv 22:40.

Miza minimă pentru a paria este de 1 leu.

Bilet Loto Polonia Multi

Bilet Loto Polonia Multi

Acest joc de noroc folosește sisteme de numere ( 1/1, 1/2… 2/2, 2/3… 3/3, 3/4… 8/8… 5/15)

Pentru a înțelege, vom lua exemplu:

Cel mai folosit sistem este cel de 3 numere câștigătoare din 3 alese. Dacă pariorul folosește pentru un bilet miza de 1 leu iar cele 3 numere alese se vor afla printre cele 20 numere extrase din cele 80 posibile, va câștiga 70 de lei, deoarece cota pentru sistemul 3/3, adică 3 numere alese este de 70.

Dacă acesta ar alege sistemul 3 din 4, va câștiga pentru 4 numere nimerite, cota pentru 3 numere, iar dacă nimerește 3 numere va câștiga cota pentru 2 numere.

Jucătorii la astfel de loterii, în general studiază arhiva numerelor extrase și pariază pe cele mai „populare” numere. Părerea mea personală este că această metodă este doar o metodă mai ușoară de a te decide ce numere vei paria, deoarece nici unul nu este mai cu moț întrucât numerele sunt extrase total aleatoriu.

Cu toate acestea, vă oferim și pagina cu statisticile de apariții pentru fiecare număr în parte,sub formă de grafic, oferit săptămânal și lunar.

Rezultatele zilnice vor fi afișate după 2 minute de la extragere pe prima pagină sau puteți viziona extragerea LIVE doar la orele menționate mai sus.

Nu ezitați să ne adresați comentarii pe pagina de discuții, comentarii, yahoo messenger sau mail. Mult noroc și sperăm că te-am lămurit despre cum se joaca la Loto Polonia Multi 20/80.

Comments
  1. Posted by Emilian-Bogdan
    • Posted by admin
  2. Posted by iuli

Add Your Comment