ULTIMA EXTRAGEREPOLONIA MULTI  27.04.2015 - 22:40
01
06
09
14
19
22
28
33
41
42
45
50
53
56
58
59
60
68
72
77Recomandari si crearea unui bilet virtual loto Polonia

- Dupa cum bine stiti, in primele 2 tutoriale, v-am vorbit despre casele de pariuri unde putem juca, si unde este cel mai bine, si mai ales, despre sistem.

– In al treilea tutorial, voi discuta despre lucruri generale care ar trebuii sa le stiti in momentul in care pariati la loto polonia.

Sa o luam cu inceputul:

– Cum probabil stiti, varsta minima de pariere este de 18 ani.

– Este un joc de noroc, avand grad de risc de maxim posibil, mai usor de inteles, cand jucati, riscati sa va pierdeti banii.
Nu intotdeauna va fi posibil sa iesiti pe plus sau chiar macar si cu banii investiti, investiti si jucati, doar ce sunteti siguri ca puteri pierde !

– Extragerile de la loto polonia 1&2 sunt zilnic.

La loto polonia 1, numerele se extrag zilnic la ora 15:00
La loto polonia 2, numerele se extrag zilnic la ora 22:45

Limita de punere a biletului la loto polonia 1 este de 14:30, dupa aceasta ora, nu veti mai putea paria la polonia 1.
Limita de punere a biletului la loto polonia 2 este de 22:10, dupa aceasta ora, nu veti mai putea paria la polonia 2.

Numerele extrase le puteti vedea LIVE prin intermediul site-ului nostru, avand nevoie de programul adobe flash player, sau le vedeti direct afisate tot pe site-ul nostru.
Daca nu aveti incredere in extragerile noastre care sunt corecte, va invitam la orice casa de pariuri si intrebati de numerele extrase la loto polonia de la ora respectiva.

–  In cazul in care aveti variante multe facute, nu trebuie neeaparat sa le bagati pe toate zilnic, fiti isteti si treceti-va undeva extragerile zilnice de la polonia 1&2, astfel incat sa presupunem ca alalteieri, ieri si azi a iesit de 3 ori la rand numarul 77, ei bine sunt sanse mici va dati seama ca acel numar sa mai pice inca odata, cel mai mult a iesit odata un numar chiar de 9 ori in fiecare zi, dar mai rar se intampla acest lucru, astfel incat va sfatuiesc ca in loc sa jucati din nou pe acel numar, mai bine il schimbati pentru urmatoarea zi, ori asteptati inca o extragere daca nu sunteti siguri.

Asa ca faceti bine si nu jucati neeaparat cu toate variantele, nu fiti lacomi, fiti inteligenti.

– *ATENTIE* – Numerele de la Polonia 1, NU si subliniez NU, vor coincide niciodata cu cele de la Polonia 2, astfel incat daca va bate un gand si ziceti:  „Ia sa bag ma si la polonia 2 aceleasi numere poate am noroc !” , ei bine, nu faceti acest lucru, riscati maxim sa va pierdeti banii !
Va spun acest lucru din propriile cunostinte.
In loc sa pariati aceleasi numere la loto polonia 1&2, repet mai bine va abtineti de a face aceasta greseala, mai bine va deschideti 2 notepadu-ri si va notati la fiecare zi extragerile, si va creati daca vreti voi numerele diferite decat sa puneti la amandoua aceleasi numere.

– Referitor la cum puneti numerele intr-o varianta:

Spre exemplu daca voi va faceti o statistica personala, cum am si eu, numarul 30 intr-o luna a picat de „n” ori, celalalt de „n” ori s.a.m.d, si va ganditi sa le puneti pe toate intr-o varianta, ma refer la cele care vedeti voi ca pica cel mai des, ei bine sa nu faceti acest lucru deoarece riscati mult sa va parliti, in cazul in care doriti sa faceti acest lucru sau doriti o statistica cu numere mai vechi, oricand mi-o puteti cere mie, este absolut gratis.

Un sfat este in momentul in care vreti sa faceti o varianta indiferent ca este cu putine numere sau cu multe, intotdeauna puneti spre exemplu 2 bune si 1 proasta, adica, 2 care pica des, si 1 care pica rar, in asa fel incat o sa aveti sanse mult mai mari.

De exemplu, in vreo 2 saptamani, numarul 70 nu picase absolut deloc, iar urmatoarea saptamana pur si simplu zi de zi numarul 70 iesea zilnic, acest lucru contesta faptul ca, jocul de loto in general este facut dupa placul lor.
Am avut multe intamplari de genul, si la toate au dat acelasi rezultat, si intotdeauna am avut dreptate.

– Referitor din nou la extragerile zilnice.
Pentru cei care joaca fara sistem, adica clasic gen 3/3 , 4/4 , multe numere pica destul de des, asa ca daca va faceti sa zicem 20 de variante puse bine la punct cu 3/3 sa zicem, aveti mari sanse ca acel bilet sau acele bilete sa iasa.
Dar intotdeauna aveti grija, de 2 ori de 3 ori de 4 ori, mai merge, dar din a cincea oara deja trebuie sa le schimbati ca nu o sa mai pice deloc.
Acele numere care credeti voi ca pica destul de des, ei bine ele la un moment dat chiar o sa pice, dar apoi este probabil sa numai pice chiar si 2 saptamani, si voi o sa pariati in continuare pe aceleasi numere intrucat ziceti, sigur iese, siguri iese, ei bine nu o sa iasa, in momentul in care observati ca numerele pe care voi le-ati pus deja nu pica de maxim 3 zile, automat ele trebuiesc schimbate, iar in cazul in care dupa 4-5 zile sa zicem incepe din nou sa pice cum pica, automat iar le schimbati, dar mare atentie sa nu le puneti intotdeauna lafel, deoarece numerele se mai schimba, spre exemplu voi jucati mereu sa zicem pe numerele 10-20-30, poate dupa 4 zile o sa pice iar 30 sa zicem foarte des, dar in loc de 10-20, mai bine adaugati altceva in locul lor.

– Castigurile care trec de suma de 700 RON, sunt impozitate cu 25% care se duc la stat.
Castigurile pana intr-o anumita suma sunt impozitate cu 25%, ei bine de la o anumita suma mai mare, este posibil ca statul sa va ia chiar si mai mult de 25%.
Asa ca, in cazul in care „doamne ajuta” castigati o suma imensa, sa nu incepeti sa faceti scandal in cazul in care vedeti ca in loc de 25% va ia sa zicem 30% impozit, deoarece este posibil.
In momentul in care castigati la loto polonia o suma mare, pana sa va duceti la casa de pariuri sa va scoate banii, va sfatuiesc sa faceti de acasa calculele specifice castigului pe care l-ati luat, adica scadeti si -25%, si -26%, s.a.m.d, in cazul in care va ia mai mult, sa nu va pacaleasca si sa stiti exact ce suma trebuie sa incasati.

Cel mai bine este sa va verificati numerele in primul rand in off-line, la orice casa de pariuri doriti, iari in al doilea rand, daca vreti sa verificati pe net, verificati direct la noi pe site, avem cele mai rapizi extragere si cele mai corecte.

– In cazul in care sa presupunem ca ati castigat pe un bilet la loto polonia 1, si nu aveti timp sa va duceti sau sa puneti pe cineva sa se duca la o casa de pariuri sa ridice banii, sa stiti ca aveti un termen de 48 de ore la dispozitie sa va ridicati banii, altfel biletul va ramane invalid si il puteti arunca la cos.

– Pentru cei care nu stiu, am sa va invat cum sa faceti sa numai scrieti toate variantele pe o foaie si sa va duceti cu ea la casa de pariuri.
Vom paria numerele direct pe net, iar la casa ne vom duce doar cu niste coduri in cazul in care avem mai multe bilete de pus, astfel incat facem economie la hartie.

Pasul 1: Am ales casa de pariuri Super Bet, deoarece ofera cele mai mari cote, ofera posibilitatea de a paria cu miza minima de 1 RON, si mai ales se poate paria pe un bilet un numar maxim de 15 numere.
Intram pe pagina urmatoare: http://www.superbet.ro/lotto/

Pasul 2: Ne ducem in jos si dam un click pe Polonia Multi Multi 20/80, fiind doua, in dreapta la fiecare o sa scrie ori 15:00 ori 22:45, dam click pe cel pe care vrei sa pariem.

Pasul 3: Dupa ce dam click, in jos ni se afiseaza numerele de la 1-80 si in dreapta biletul virtual.

Pasul 4: Selectam cate numere dorim, hai sa zicem 15.

Pasul 5: In dreapta unde vedem biletul virtual, trebuie sa se vada automat si numerele pe care le-am ales, la numar trebuie sa fie 15 sau cate ati ales voi.

Pasul 6: Mai jos putin, tot in dreapta, va arata castigul potential la sistemul de joc 8/15.

Pasul 7: Apasam mai sus pe ce sistem dorim, sa zicem 7/15, el trebuie sa fie marcat cu rosu dupa ce am dat, in cazul in care nu il mai dorim pe 8/15, mai dam odata click pe el si dispare acel rosu.

Pasul 8: Castigul potential va fi de 71,487.50 lei la miza de 1 Ron, miza o puteti schimba de mai sus putin.

Pasul 9 : Dam click pe cuvantul PRINTEAZA !

Pasul 10: O sa ni se afiseze un bilet virtual cu sistemul ales, cu miza fixa de 1 RON, daca nu am schimbat-o deja, si mai ales numerele jucate si castigul.
Castigul va fi aratat doar cel maxim daca innimereti 15 numere, in momentul in care va duceti la casa si scoateti biletul o sa aveti afisat pe bilet si la celelalte numere castigul aferent.

Pasul 11: Sub tabel, gasim un cod, il copiem si il scriem pe o foaie, pe acel cod se afla direct biletul nostru gata facut.

Pasul 12: Ne ducem la casa de pariuri si ii dam doar codul, biletul o sa i se afiseze direct la ea pe calculator, doar il printeaza si este gata, dumneavoastra veti plati si veti primii biletul deja facut de voi de acasa.